Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο η ARMOSPORT («εμείς» ή η «Εταιρεία») συλλέγει, χρησιμοποιεί, κοινοποιεί ή με κάθε τρόπο επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα που λαμβάνει από:

  1. Επισκέπτες της ιστοσελίδα («Επισκέπτες της Ιστοσελίδας»).

  2. Συνδρομητές των Ενημερωτικών μας Δελτίων («Συνδρομητές Newsletter»).

  3. Πελάτες που αγοράζουν προϊόντα μέσω της ιστοσελίδας μας («Πελάτες»).

(συλλογικά αναφερόμενοι στο εξής και ως «εσείς»).

Με μια ματιά…

Ι. Ποιος είναι υπεύθυνος για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων;

ΙΙ. Για ποιους σκοπούς επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα;

 

ΙΙΙ. Ποιες είναι οι νομικές βάσεις επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων;

ΙV. Πώς προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

V. Ποια είναι τα δικαιώματά σας αναφορικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων;

VI. Πώς μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας;

VII. Για πόσο καιρό διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

VIII. Πώς διαχειριζόμαστε τις διεθνείς διαβιβάσεις δεδομένων;

IX. Πού μπορείτε να υποβάλετε καταγγελία για τον τρόπο επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων;

Χ. Τροποποιήσεις στην Πολιτική Προστασίας.

Ι. Ποιος είναι υπεύθυνος για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων;

Η ακόλουθη νομική οντότητα είναι υπεύθυνη για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων («Υπεύθυνος Επεξεργασίας»):

Όνομα Επιχείρησης: Αρμούτη Π. Ιωάννα

Ταχυδρομική Διεύθυνση: Αθηνάς 18, Κορυδαλλός

Αριθμός τηλεφώνου: 210-3250505

E-mail: [email protected]

ΙΙ. Για ποιους σκοπούς επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Α. Δεδομένα που αφορούν τους Επισκέπτες της Ιστοσελίδας

i. Για να επικοινωνούμε μαζί σας

- Τι περιλαμβάνει ο σκοπός αυτός;

Συλλέγουμε προσωπικές σας πληροφορίες όταν επικοινωνείτε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας στην ιστοσελίδα μας, για παράδειγμα, όταν μας στέλνετε ερωτήσεις, προτάσεις, σχόλια ή παράπονα, ή όταν ζητάτε να μια προσφορά για τα προϊόντα μας.

  • Τι προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε για το σκοπό αυτό;

Για το σκοπό αυτό συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε το όνομά σας, το e-mail σας και κάθε άλλη πληροφορία που τυχόν παρέχετε σε εμάς στο ελεύθερο πεδίο της φόρμας επικοινωνίας, όπου μπορείτε, για παράδειγμα, να θέσετε ένα ερώτημα, να επισυνάψετε ένα αρχείο, να περιγράψετε μια πρότασή σας, να κάνετε ένα σχόλια ή να μοιραστείτε ένα παράπονο.

  • Με ποιον μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Ενδέχεται να μοιραστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα με:

  • Παρόχους υπηρεσιών, οι οποίοι μας παρέχουν υπηρεσίες όπως φιλοξενία και συντήρηση ιστοσελίδας (website hosting and maintenance), διαχείρισης και αποθήκευσης δεδομένων σε υπολογιστικό νέφος (cloud services) και άλλες σχετικές υπηρεσίες.

ii. Για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες και προϊόντα που παρέχουμε μέσω της ιστοσελίδας μας

- Τι περιλαμβάνει ο σκοπός αυτός;

Συλλέγουμε προσωπικές σας πληροφορίες για να μάθουμε εάν μείνατε ικανοποιημένοι από την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας ή/ και από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Αυτό είναι το κίνητρό μας για να βελτιώνουμε συνεχώς τις παρεχόμενες προς εσάς υπηρεσίες και προϊόντα.

  • Τι προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε για το σκοπό αυτό;

Για το σκοπό αυτό ενδέχεται είτε εμείς είτε τρίτοι πάροχοι υπηρεσιών που ενεργούν για λογαριασμό μας να επεξεργαστούμε πληροφορίες όπως η τοποθεσία σας, η διεύθυνση IP σας, δεδομένα χρήσης, δεδομένα φυλλομετρητή. Γενικά, δεν συσχετίζουμε τις διευθύνσεις IP με τυχόν άλλα δεδομένα από τρίτα μέρη. Δεν συνδέουμε ούτε επιδιώκουμε να συνδέσουμε τη διεύθυνση ΙΡ ενός χρήστη με την ταυτότητα του χρήστη της συσκευής.

  • Με ποιον μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Ενδέχεται να μοιραστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα με:

  • Παρόχους υπηρεσιών, οι οποίοι μας παρέχουν υπηρεσίες όπως φιλοξενία και συντήρηση ιστοσελίδας (website hosting and maintenance), διαχείρισης και αποθήκευσης δεδομένων σε υπολογιστικό νέφος (cloud services) και άλλες σχετικές υπηρεσίες.

  1. Για να συμμορφωθούμε με τις εντολές των δημοσίων αρχών και το νόμο

- Τι περιλαμβάνει ο σκοπός αυτός;

Συλλέγουμε προσωπικές σας πληροφορίες για να συμμορφωθούμε σε εντολές δημοσίων αρχών εφόσον κάτι τέτοιο μας ζητηθεί σε σχέση και στο πλαίσιο έρευνας, παρεμπόδισης ή ενεργειών σχετικά με παράνομη δραστηριότητα, απάτη ή άλλη παράνομη ενέργεια ή όταν απαιτείται από το νόμο ή με βάση δικαστική διαδικασία ή άλλη νομική διαδικασία.

  • Τι προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε για το σκοπό αυτό;

Για το σκοπό αυτό ενδέχεται να επεξεργαστούμε πληροφορίες όπως όνομα, e-mail, την τοποθεσία σας, τη διεύθυνση IP σας, δεδομένα χρήσης, δεδομένα φυλλομετρητή. Γενικά, δεν συσχετίζουμε τις διευθύνσεις IP με τυχόν άλλα δεδομένα από τρίτα μέρη. Δεν συνδέουμε ούτε επιδιώκουμε να συνδέσουμε τη διεύθυνση ΙΡ ενός χρήστη με την ταυτότητα του χρήστη της συσκευής.

  • Με ποιον μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Ενδέχεται να μοιραστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα με:

  • Δημόσιες αρχές.

Β. Δεδομένα που αφορούν τους Συνδρομητές Newsletters

i. Για να προωθήσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας

- Τι περιλαμβάνει ο σκοπός αυτός;

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα (e-mail) κατόπιν συγκατάθεσής σας με σκοπό να σας στέλνουμε πληροφορίες σχετικές με την εμπορική προώθηση της δραστηριότητάς μας, για να σας κρατάμε ενήμερους για events, ειδικές προσφορές, δυνατότητες, σημερινά ή μελλοντικά προϊόντα και υπηρεσίες.

  • Τι προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε για το σκοπό αυτό;

Για το σκοπό αυτό ενδέχεται να επεξεργαστούμε πληροφορίες όπως e-mail, την τοποθεσία σας, τη διεύθυνση IP σας, δεδομένα χρήσης, δεδομένα φυλλομετρητή. Γενικά, δεν συσχετίζουμε τις διευθύνσεις IP με τυχόν άλλα δεδομένα από τρίτα μέρη. Δεν συνδέουμε ούτε επιδιώκουμε να συνδέσουμε τη διεύθυνση ΙΡ ενός χρήστη με την ταυτότητα του χρήστη της συσκευής.

  • Με ποιον μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Ενδέχεται να μοιραστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα με:

  • Παρόχους υπηρεσιών, οι οποίοι μας παρέχουν υπηρεσίες όπως φιλοξενία και συντήρηση ιστοσελίδας (website hosting and maintenance), διαχείρισης και αποθήκευσης δεδομένων σε υπολογιστικό νέφος (cloud services) και άλλες σχετικές υπηρεσίες.

  1. Για να συμμορφωθούμε με τις εντολές των δημοσίων αρχών και το νόμο

- Τι περιλαμβάνει ο σκοπός αυτός;

Συλλέγουμε προσωπικές σας πληροφορίες για να συμμορφωθούμε σε εντολές δημοσίων αρχών εφόσον κάτι τέτοιο μας ζητηθεί σε σχέση και στο πλαίσιο έρευνας, παρεμπόδισης ή ενεργειών σχετικά με παράνομη δραστηριότητα, απάτη ή άλλη παράνομη ενέργεια ή όταν απαιτείται από το νόμο ή με βάση δικαστική διαδικασία ή άλλη νομική διαδικασία.

  • Τι προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε για το σκοπό αυτό;

Για το σκοπό αυτό ενδέχεται να επεξεργαστούμε πληροφορίες όπως όνομα, e-mail, την τοποθεσία σας, τη διεύθυνση IP σας, δεδομένα χρήσης, δεδομένα φυλλομετρητή. Γενικά, δεν συσχετίζουμε τις διευθύνσεις IP με τυχόν άλλα δεδομένα από τρίτα μέρη. Δεν συνδέουμε ούτε επιδιώκουμε να συνδέσουμε τη διεύθυνση ΙΡ ενός χρήστη με την ταυτότητα του χρήστη της συσκευής.

  • Με ποιον μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Ενδέχεται να μοιραστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα με:

  • Δημόσιες αρχές.

Γ. Δεδομένα που αφορούν τους Πελάτες

  1. Για να κάνετε εγγραφή και να δημιουργήσετε λογαριασμό στην ιστοσελίδα μας

- Τι περιλαμβάνει ο σκοπός αυτός;

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να κάνετε εγγραφή και δημιουργήσετε λογαριασμό χρήστη στην ιστοσελίδα μας.

  • Τι προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε για το σκοπό αυτό;

Για το σκοπό αυτό επεξεργαζόμαστε προσωπικά σας δεδομένα όπως όνομα, επώνυμο, e-mail, όνομα χρήστη, κωδικός πρόσβασης.

Ενδέχεται να επεξεργαστούμε πληροφορίες όπως την τοποθεσία σας, τη διεύθυνση IP σας, δεδομένα χρήσης, δεδομένα φυλλομετρητή. Όπως είπαμε, δεν συσχετίζουμε τις διευθύνσεις IP με τυχόν άλλα δεδομένα από τρίτα μέρη. Δεν συνδέουμε ούτε επιδιώκουμε να συνδέσουμε τη διεύθυνση ΙΡ ενός χρήστη με την ταυτότητα του χρήστη της συσκευής.

  • Με ποιον μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Ενδέχεται να μοιραστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα με:

  • Το προσωπικό της Εταιρείας μας, το οποίο βρίσκεται υπό την άμεση επίβλεψή μας και υπόκειται σε υποχρεώσεις εμπιστευτικότητας.

  • Παρόχους υπηρεσιών, οι οποίοι μας παρέχουν υπηρεσίες όπως φιλοξενία και συντήρηση ιστοσελίδας (website hosting and maintenance), διαχείρισης και αποθήκευσης δεδομένων σε υπολογιστικό νέφος (cloud services), υπηρεσίες συντήρησης των ηλεκτρονικών συστημάτων της Εταιρείας και άλλες σχετικές υπηρεσίες.

  1. Για να πωλήσουμε και να παραδώσουμε σε εσάς τα προϊόντα μας

- Τι περιλαμβάνει ο σκοπός αυτός;

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να πωλήσουμε μέσω της ιστοσελίδας μας, να παραδώσουμε και γενικά να εκτελέσουμε τις συμβατικές υποχρεώσεις που αναλάβαμε απέναντί σας με βάση τη σύμβαση πώλησης.

  • Τι προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε για το σκοπό αυτό;

Για το σκοπό αυτό επεξεργαζόμαστε προσωπικά σας δεδομένα όπως όνομα, επώνυμο, e-mail, όνομα χρήστη, κωδικός πρόσβασης, ταχυδρομική διεύθυνση, χώρα, αριθμός σταθερού τηλεφώνου, αριθμός κινητού τηλεφώνου, αριθμός φορολογικού μητρώου, δεδομένα πληρωμής (όπως αριθμός τραπεζικού λογαριασμού ή πληροφορίες πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας ή πληροφορίες για άλλες μεθόδους πληρωμής π.χ. PayPal).

Ενδέχεται να επεξεργαστούμε πληροφορίες όπως την τοποθεσία σας, τη διεύθυνση IP σας, δεδομένα χρήσης, δεδομένα φυλλομετρητή. Όπως είπαμε, δεν συσχετίζουμε τις διευθύνσεις IP με τυχόν άλλα δεδομένα από τρίτα μέρη. Δεν συνδέουμε ούτε επιδιώκουμε να συνδέσουμε τη διεύθυνση ΙΡ ενός χρήστη με την ταυτότητα του χρήστη της συσκευής.

  • Με ποιον μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Ενδέχεται να μοιραστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα με:

  • Το προσωπικό της Εταιρείας μας, το οποίο βρίσκεται υπό την άμεση επίβλεψή μας και υπόκειται σε υποχρεώσεις εμπιστευτικότητας.

  • Παρόχους υπηρεσιών, οι οποίοι μας παρέχουν υπηρεσίες όπως μεταφορά και αποστολή προϊόντων (εταιρείες ταχυμεταφορών, συμβατικού ταχυδρομείου κ.λπ.), φιλοξενία και συντήρηση ιστοσελίδας (website hosting and maintenance), διαχείρισης και αποθήκευσης δεδομένων σε υπολογιστικό νέφος (cloud services), υπηρεσίες συντήρησης των ηλεκτρονικών συστημάτων της Εταιρείας και άλλες σχετικές υπηρεσίες.

  • Τράπεζες ή άλλοι πάροχοι υπηρεσιών πληρωμών (π.χ. PayPal). Τα μέρη αυτά αποτελούν ανεξάρτητους υπεύθυνους επεξεργασίας και για το λόγο αυτό η Εταιρεία μας δεν ευθύνεται για δικές τους ενέργειες επεξεργασίας.

  1. Για να συμμορφωθούμε στις εντολές των δημοσίων αρχών και στο νόμο

- Τι περιλαμβάνει ο σκοπός αυτός;

Συλλέγουμε προσωπικές σας πληροφορίες για να συμμορφωθούμε σε εντολές δημοσίων αρχών εφόσον κάτι τέτοιο μας ζητηθεί σε σχέση και στο πλαίσιο έρευνας, παρεμπόδισης ή ενεργειών σχετικά με παράνομη δραστηριότητα, απάτη ή άλλη παράνομη ενέργεια ή όταν απαιτείται από το νόμο ή με βάση δικαστική διαδικασία ή άλλη νομική διαδικασία.

  • Τι προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε για το σκοπό αυτό;

Για το σκοπό αυτό ενδέχεται να επεξεργαστούμε πληροφορίες όπως όνομα, επώνυμο, e-mail, όνομα χρήστη, κωδικός πρόσβασης, ταχυδρομική διεύθυνση, χώρα, αριθμός σταθερού τηλεφώνου, αριθμός κινητού τηλεφώνου, αριθμός φορολογικού μητρώου, δεδομένα πληρωμής (όπως αριθμός τραπεζικού λογαριασμού ή πληροφορίες πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας ή πληροφορίες για άλλες μεθόδους πληρωμής π.χ. PayPal).

Ενδέχεται να επεξεργαστούμε πληροφορίες όπως την τοποθεσία σας, τη διεύθυνση IP σας, δεδομένα χρήσης, δεδομένα φυλλομετρητή. Όπως είπαμε, δεν συσχετίζουμε τις διευθύνσεις IP με τυχόν άλλα δεδομένα από τρίτα μέρη. Δεν συνδέουμε ούτε επιδιώκουμε να συνδέσουμε τη διεύθυνση ΙΡ ενός χρήστη με την ταυτότητα του χρήστη της συσκευής.

  • Με ποιον μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Ενδέχεται να μοιραστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα με:

  • Δημόσιες αρχές.

ΙΙΙ. Ποιες είναι οι νομικές βάσεις επεξεργασίας των Προσωπικών Δεδομένων;

  • Εκτέλεση σύμβασης. Τα προσωπικά δεδομένα των Πελατών μας τα επεξεργαζόμαστε ιδίως στο πλαίσιο εκτέλεσης της μεταξύ μας σύμβασης (πώληση προϊόντων).

  • Συγκατάθεση. Σε άλλες περιπτώσεις, για παράδειγμα, για τη δημιουργία λογαριασμού χρήστη, την εγγραφή σε ενημερωτικά δελτία και την χρήση της φόρμας επικοινωνίας, βασιζόμαστε στη συγκατάθεσή σας. Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας οποτεδήποτε επικοινωνόντας μαζί μας στα στοιχεία που αναφέρονται στην αρχή της παρούσας. Η ανάκληση της συγκατάθεσής σας ενδέχεται να περιορίσει τη δυνατότητά μας να σας παρέχουμε ορισμένα προνόμια και υπηρεσίες σε εσάς και η ανάκληση της συγκατάθεσής σας δεν επηρεάζει τη νομιμότητα της επεξεργασίας των δεδομένων που έγινε πριν την ανάκληση της συγκατάθεσης.

  • Συμμόρφωση με νομική υποχρέωση. Ενδέχεται να επεξεργαζόμαστε τις προσωπικές σας πληροφορίες για να συμμορφωθούμε σε εντολές δημοσίων αρχών εφόσον κάτι τέτοιο μας ζητηθεί σε σχέση και στο πλαίσιο έρευνας, παρεμπόδισης ή ενεργειών σχετικά με παράνομη δραστηριότητα, απάτη ή άλλη παράνομη ενέργεια ή όταν απαιτείται από το νόμο ή με βάση δικαστική διαδικασία ή άλλη νομική διαδικασία.

ΙV. Πώς προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Εγκαθιστούμε μέτρα ασφάλειας, οργανωτικά μέτρα και ελέγχους προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι τα δεδομένα σας δεν χάνονται, δεν καταστρέφονται, δεν χρησιμοποιούνται ή κοινοποιούνται χωρίς δικαίωμα και δεν είναι προσβάσιμα από μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα εκτός από το προσωπικό μας και άλλα πρόσωπα που αναφέρονται παραπάνω.

V. Ποια είναι τα δικαιώματά σας αναφορικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων;

Εχετε τα κάτωθι δικαιώματα αναφορικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, όπως δικαίωμα πρόσβασης, δικαίωμα διόρθωσης, δικαίωμα διαγραφής/λήθης, δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης, δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας, δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων, δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία.

VI. Πώς μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας;

Προκειμένου να ασκήσετε τα παραπάνω δικαιώματά σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με κάθε μέσο επικοινωνίας.

Όνομα Επιχείρησης:         Αρμούτη Π. Ιωάννα
Ταχυδρομική Διεύθυνση:     Αθηνάς 18, Κορυδαλλός
Αριθμός τηλεφώνου:        210-3250505
E-mail:       [email protected]

Θα επεξεργαστούμε το αίτημά σας εντός ευλόγου χρόνου.

VII. Για πόσο καιρό διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρόνο απαιτείται για τους σκοπούς της επεξεργασίας, όπως περιγράφεται ανωτέρω.

Για παράδειγμα, εάν είστε συνδρομητής στα ενημερωτικά μας δελτία, θα διατηρήσουμε τα δεδομένα σας μέχρι να ακυρώσετε την εγγραφή σας. Εάν έχετε δημιουργήσει λογαριασμό χρήστη, για όσο χρόνο διατηρείτε λογαριασμό. Εάν είστε πελάτης μας, για όσο χρόνο απαιτείται για το σκοπό εκπλήρωσης της σύμβασης και για τη συμμόρφωσή μας με νομικές υποχρεώσεις.

Κατά τη λήξη των ανωτέρω περιόδων, ή εάν ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, τα δεδομένα σας θα διαγράφονται, εάν δεν υπάρχει πλέον άλλος νόμιμος λόγος διατήρησης.

VIII. Πώς διαχειριζόμαστε τις διεθνείς διαβιβάσεις δεδομένων;

Στο βαθμό που λαμβάνουν χώρα διεθνείς διαβιβάσεις δεδομένων, θα αναζητούμε και θα λαμβάνουμε διασφαλίσεις ότι οποιαδήποτε πληροφορία διαβιβάσουμε θα διαφυλάσσεται επαρκώς και σε συμφωνία με τις απαιτήσεις των εφαρμοστέων κανόνων προστασίας δεδομένων.

IX. Πού μπορείτε να υποβάλετε καταγγελία για τον τρόπο επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων;

Μπορεί να υποβάλετε καταγγελία για την επεξεργασία των δεδομένων σας, επικοινωνώντας μαζί μας στα στοιχεία που σας παρέχουμε ανωτέρω (βλ. Υπεύθυνο Επεξεργασίας).

Επιπλέον, έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε τα παράπονά σας σχετικά με τον τρόπο που επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας σε:

Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ)

Ταχυδρομική Διεύθυνση: Λεωφ. Κηφισίας 1-3, 11523, Αθήνα, Ελλάδα
Τηλέφωνο: +30 210 6475600
Φαξ: +30 210 6475628
E-mail: [email protected]
Ιστοσελίδα: http://www.dpa.gr/

Χ. Τροποποιήσεις στην Πολιτική Προστασίας.

H παρούσα Πολιτική Προστασίας ενδέχεται να τροποποιείται κατά διαστήματα. Θα αναρτούμε τις αλλαγές στην παρούσα ιστοσελίδα, και εάν οι αλλαγές είναι σημαντικές, θα παρέχουμε σχετική ευδιάκριτη ειδοποίηση.

Τρέχουσα Έκδοση Πολιτικής: 31 Μαΐου 2020

ΕΓΓΡΑΦΗ

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Κάντε Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού