Οι τρόποι αποστολής που σας παρέχουμε είναι:

  • COURIER - Παράδοση στην Πόρτα σας (Παράδοση 2-3 ημέρες εργάσιμες)
  • ΠΑΡΑΛΑΒΗ από τo Κατάστημα


Παρακάτω θα σας αναλύσουμε την κάθε μία επιλογή ξεχωριστά ώστε να λύσουμε κάθε απορία σας.

COURIER - Παράδοση στην Πόρτα σας ή Διεύθυνση της επιλογής σας

Αν επιλέξετε την παραλαβή της παραγγελίας σας στην διεύθυνση που καταχωρήσατε η παραγγελία σας θα αποσταλεί με την συνεργαζόμενη εταιρεία courier και αυτόματα το σύστημα θα σας χρεώσει το κόστος αποστολής. Ο χρόνος παράδοσης από τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί η παραγγελία σας είναι 48-72 ώρες.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Σε αυτή την περίπτωση αναλαμβάνει η εταιρεία μας την ευθύνη για την ασφάλεια των προϊόντων για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά μπορεί να συμβεί κατά την μεταφορά, οπότε αν διαπιστωθεί κάποια απώλεια ή ζημιά θα πρέπει να μας το αναφέρετε εντός 24 ωρών.

Χρεώσεις αποστολών:

1. Κάθε αποστολή πακέτου όπου η πληρωμή θα γίνεται μέσω Αντικαταβολής έως 80,00€ η χρέωση είναι 4,50€ στα 2 πρώτα κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση θα αναπροσαρμόζεται.

2. Κάθε αποστολή πακέτου όπου η πληρωμή θα γίνεται μέσω Αντικαταβολής και το ποσό είναι άνω των 80,00€ η χρέωση είναι δωρεάν.


Οι αποστολές των παραγγελιών πραγματοποιούνται μέσω της εταιρείας ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΑΕ στο μέρος που έχετε δηλώσει ως διεύθυνση παράδοσης κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Ο χρόνος παράδοσης είναι 2-3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων από την εταιρεία μεταφοράς.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Σε περίπτωση που η διεύθυνση παράδοσης θεωρείτε από την εταιρεία courier γεωγραφικά ή χιλιομετρικά δυσπρόσιτη, η παραλαβή της παραγγελίας θα πρέπει να γίνει από τον πελάτη στα κοντινότερα γραφεία της ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ ΑΕ.

Σε περίπτωση που η διεύθυνση που έχετε δηλώσει θεωρείται δυσπρόσιτη θα ενημερώνεστε τηλεφωνικά ή μέσω e-mail από το [email protected]

ΕΓΓΡΑΦΗ

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Κάντε Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού